Росія намагається посилити угруповання в Херсоні, – ГУР

Коментарi:

Росіяни намагаються посилити своє угруповання в районі тимчасово окупованого Херсона, армії противника катастрофічно не вистачає людей.

Про це повідомили в Головному управлінні розвідки Міноборони.

Розвідники заявляють, що противник намагається посилити своє угруповання в районі Херсона за рахунок "наявних резервів", для чого планують передислокувати чотири батальйони кадирівців, які значно неукоплектованы. Більшість особового складу-це не чеченці, а найманці з найбідніших російських регіонів.

Також у підрозділах, які воюють проти України, спостерігається катастрофічна нестача особового складу. Щоб "вирішити проблему", командування окупантів вирішило скоротити час на реабілітацію військових після поранень і контузій.

Пораненим в госпіталях спеціально спрощують діагнози, не проводять заплановані операції і пропонують повернутися на війну. Лікарі отримують "рекомендації" не давати дозвіл на планові хірургічні втручання, тільки після закінчення війни або за прямим дозволом командира пораненого.

Відзначається, що відомий випадок, коли після розриву барабанної перетинки вуха і контузії військового виписали з госпіталю через три дні, поставили офіційний діагноз "отит" і рекомендували не застуджувати вухо — при цьому йому відмовили в операції.