Жоден росіянин не поводився в полоні гідно, – полковник Костенко

Коментарi:

Коментар військового

Про російських військових не можна сказати, що вони серйозні солдати. Так вважає полковник Роман Костенко із Миколаєва, народний депутат України. Він захищає Батьківщину на рідному для себе херсонському напрямку.

Через нього пройшло чимало військовослужбовців армії окупантів. Згадайте ті кадри, коли він і генерал Марченко допитували біля пам'ятника ольшанцям взятих у полон спецпризначенців гру. А ще були службовці росгвардії, "мобики" і тд., і тп.

Читайте також Відео допиту спійманих під Миколаєвом шпигунів ГРУ

"Я не зустрічав полонених росіян, хоча через мене багато пройшло, які трималися як солдати. Відповідали, як годиться за статутом, не принижувалися. Може, і є серед них серйозні солдати, але вони, можливо в полон не потрапляють... російські полонені поводяться так, що ставитися до них можна тільки з гидливістю. Коли вони знімають себе на телефон, і коли потрапляють в полон, це різні люди», – пояснив Костенко.

Він навів у приклад наших "азовців", які і в російському полоні не втратили гідності і гордо трималися перед ворогом. І продовжують залишитися солдатами навіть у полоні.

"Тут все по-іншому. Окупанти перетворюються на подобу людей. Вони розповідає, що це тільки Росія винна, а не вони як солдати, нас послали і так далі», – розповів нардеп.