Московські попи і депутати-єдинороси женуть росіян на війну в Україну

РПЦ закликає росіян до загальної і народної війни.

"Без ниття і звинувачень" Кремль активізував всі свої ресурси для посилення панічних настроїв в рф, щоб домогтися загального схвалення мобілізації.
РФ приховує свої втрати за час "спецоперації" в Україні, однак, судячи з непрямих ознак, армія рф катастрофічно потребує поповнення живою силою. Путін розуміє, що підтримка війни і участь в ній – не тотожні поняття. Однак часу для роботи пропаганди майже немає, тому Кремль вирішив задіяти всі ресурси, щоб "умовити" народ схвалити загальну мобілізацію.

Протоієрей Олександр Тимофєєв активно підключився до агітації. Недавній його пост в тг-каналі більше схожий на настанови тренера перед вирішальною битвою на рингу, ніж на проповідь священика, який ще пам'ятає 10 заповідей.

"Ми пропустили удар. Можливо, це нокдаун. Це не означає, що потрібно лежати і пускати слюні. Або звинувачувати старого тренера (відсилання до Путіна, проти якого починаються бунти-ред.) в тому, що він погано готував, за старими методиками, а противник застосував новий прийом. Потрібно зібрати волю і сили в кулак і битися! Кожен на своєму місці і в своїй мірі, без ниття і звинувачень... Ця війна повинна стати загальною і народною. Так переможемо!"- закликав протоієрей.

Депутат Держдуми, єдинорос Михайло Шеремет також відкрито агітує за мобілізацію:

"Без повної мобілізації, переведення на військові рейки, в тому числі і економіки, ми належних результатів не досягнемо". Цікаво, що під його словами повно коментарів тих, хто ще вчора радів удару по електростанції в Харкові. Однак тепер вони одностайно не в найприємніших виразах пропонують йому самому йти на фронт.