Окупанти готуються до "велопробігу" з Миколаївської області – старт у Снігурівці

Коментар Виталія Кіма.

Начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім розповів про ситуацію на півдні України.

Він зазначив, що окупанти сильно панікують, командування кинуло їх, а тепер військовим і зрадникам доводиться самостійно думати, як себе

На тимчасово-окупованих територіях Миколаївської області паніка серед рашистів. Їх, так званий "керівний склад" і посіпаки біжать. А ті, кому не вдається, готуються здаватися в полон.

"Мінімум двоє, які погодилися співпрацювати з окупантами, вже втекли з Снігурівки. Крім цього всього, росіяни придумали таку історію і намагаються розкручувати, що у них є наказ не стріляти... Це все дурниця. Їх командування втекло за річку Дніпро, солдатів своїх попробосало тут, у всіх них панічні настрої", – говорить Кім.

Якось Кім розповів про "народну прикмету", згідно з якою, якщо" друга армія світу "починає відбирати велосипеди у цивільних – то це до "жесту доброї волі". Він запевняє, що це не жарт.

"Вони готуються, вони дійсно продумують, кому здатися, кому втекти, кому на велосипеді... солдати розуміють, що їх обманюють і готуються... Це реально не жарти, велосипедивже віднімають у цивільних", – поділився Кім з журналістами.