На Херсонському напрямку ЗСУ майже повністю ліквідували бригаду морпіхів із Севастополя

Коментарi:

За минулу добу окупантів вибили з більш ніж 20 населених пунктів.

Про це в ранковому зведенні від 12 вересня повідомляє Генштаб.

У Харківській і Донецькій областях триває звільнення населених пунктів, окупанти поспішно кидають позиції і біжать вглиб тимчасово окупованих територій або РФ.

Минулої доби окупанти вивезли награбоване у місцевих з дворічної та Великого Бурлука Харківської області. Також російські військові з сім'ями покинули Сватове Луганської області, залишилися лише місцеві з фейкової "народної міліції".

В цілому за добу українські військові витіснили ворога з більш ніж 20 населених пунктів, проводяться заходи для взяття під повний контроль і стабілізації.

Крім того, ЗСУ провели вдалі дії на Хнсонському напрямку, у ворога значні втрати: Російська 810-та окрема бригада морської піхоти з Севастополя втратила майже 85% військових. У решти окупантів-низький морально-психологічний стан, вони масово відмовляються повертатися в зону бойових дій.

Також повідомляється, що на Південнобузькому напрямку ворог обстріляв райони населених пунктів Нововознесенське, Біла Криниця, Осокорівка, Велике Артакове, Сухий Ставок, Костромка, Партизанське, Безіменне, Благодатівка, Іванівка, Зарічне, Білогірка та мирне.