На Миколаївщині після обстрілів загинула людина, зруйновані будинки

Інформація щодо ворожих обстрілів у Миколаївській області на восьму ранку 11 вересня

Миколаїв
11 вересня о 2.50 Миколаїв зазнав потужних обстрілів. За попередньо інформацією, дев’ять осіб дістали поранення різного ступеню, троє з них перебувають у лікарні. Внаслідок влучання у двір п’ятиповерхівки один під’їзд практично знищено пожежею та вибухом. Суттєво пошкоджено приватний будинок.

Миколаївський район
11 вересня близько третьої ночі ворог наносив удари по території аквазони Очакова. Постраждалих немає. А обстрілювати аквазону почали ще вчора, о 19.57. Постраждалих немає.

10 вересня о 20:17 внаслідок обстрілів у селі Білозірка Первомайської громади загинула одна людина.

10 вересня до 13.00 ворог обстрілював селище міського типу Первомайське та село Засілля. Влучання були в житлові будинки. Постраждалих немає.

Баштанський район
Протягом минулої доби були обстріли Широківської громади. В 15.00 обстріли зафіксовано за межами села Червона Долина. Були влучання у сільськогосподарські будівлі. О 16.30 обстрілів зазнало село Широке. Зруйновано два будинки, опора електропередач та пошкоджені будинки поблизу.

11 вересня в 4.30 і 5.30 обстріляно село Широке. Вцілили в городи селян та дороги. Постраждалих немає.

Тривають обстріли території та прилеглих населених пунктів Березнегуватської громади.

11 вересня близько 4.00 обстрілів зазнало Березнегувате. П’ятеро отримали поранення. Пошкоджені та зруйновані житлові будинки. Тривають роботи з пошуку зниклого чоловіка, який ймовірно був у своєму домоволодінні.

Вознесенський район
11 вересня, о другій ночі спрацювала ППО та було збито дві ворожі ракети. Уражені ракети впали на відкритій місцевості Прибужанівської громади.

У Первомайському районі день та ніч пройшли відносно спокійно.

Про це повідомляють районні військові адміністрації, ДСНС, Миколаївська облдержадміністрація.