«Однокласниця» з Миколаївської області вихваляла окупантів на п’ять років за гратами

Трубадури "руського міра"

Санкция статьи, по которой будут судить «одноклассницу», предусматривает наказание в виде лишения свободы на срок до 5 лет с конфискацией имущества или без таковой, сообщили в пресс-службе прокуратуры Николаевской области.

53-річній мешканці Первомайського району оголошено підозру за фактом поширення матеріалів, у яких міститься виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії рф проти України, глорифікація її учасників.

Зловмисниця з квітня по червень, в забороненій в Україні соціальній мережі «Однокласники», поширювала матеріали, які заперечують збройну агресію рф, прославляють дії окупантів.

Також, жінка публікувала на власній сторінці посилання з соціальних груп, які глорифікують представників армії держави агресора.

Досудове розслідування вів Первомайський районний відділ поліції за оперативного супроводу УСБУ в Миколаївській області.

Повідомлено про підозру за процесуального керівництва Первомайської окружної прокуратури Миколаївської області .

Санкція статті, за якою судитимуть «однокласницю» передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк до 5 років з конфіскацією майна або без такої, повідомили у пресслужбі прокуратури Миколаївської області.