У Солодководному знищена база окупантів, у ворога значні втрати в живій силі і техніці, – Генштаб

Коментарi:

Українські військові відбили атаки в районі восьми населених пунктів, більше 30 разів вдарили по опорних пунктах армії РФ, збили два вертольоти і два літаки.

Про це в ранковому зведенні Генштабу ЗСУ від 8 вересня.

Українські військові успішно відбили атаки в напрямку на Костянтинівку, Дібрівне, Григорівку, Зайцеве, Майорськ, Миколаївку другу, Первомайське та Кам'янку.

Авіація ЗСУ понад 30 разів вдарила по опорних пунктах, місцях скупчення військ і техніки ворога. Сили ППО збили два літаки Су-25, два вертольоти (Ка-52 і Мі-24), п'ять безпілотників.

ЗСУ також вразили зосередження військ і техніки окупантів на території агропідприємства "Україна" села Солодководне Запорізької області, ворог зазнав значних втрат.

На Південнобузькому напрямку окупанти обстріляли населені пункти Степова Долина, Олександрівка, Веселий Кут, Таврійське, Любомирівка, Благодатне, Первомайське, Шевченкове, Мирне, Новогригорівка та Білогірка.

В результаті вогневого впливу ракетними військами ЗСУ за поточну добу вражений командний пункт, знищені склад паливно-мастильних матеріалів, скупчення живої сили, озброєння і військової техніки противника в районах зосередження.