Завдяки співпраці партизанів і артилерії ЗСУ, в окупантів великі проблеми з логістикою на Херсонському напрямку, – Генштаб

Коментарi:

Вечірнє зведення Генштабу від 8 вересня

Збройні Сили України відбили атаки російських окупантів на Донбасі, авіація завдала понад 12 ударів по противнику.

Військові заявили, що Сили оборони України утримують позиції і не допускають просування противника. Українські військові відбили атаки росіян в районі Костянтинівки, Довгенького, Дібрівного, Григорівки, Соледара, Первомайського, Невельського, Мар'їнки та Кам'янки.

Ракетні війська і артилерія продовжують контрбатарейну боротьбу, атакують систему управління і логістики окупантів.

За минулу добу авіація ЗСУ завдала понад 12 ударів, вразивши два взводно-опорних пункти, шість районів зосередження живої сили і техніки, а також два зенітно-ракетних комплекси.

На півдні ворог же всіма силами намагається утримати позиції в Миколаївській, Запорізькій і Херсонській областях. Тому на Південнобузькому напрямку обстрілював райони населених пунктів Біла Криниця, Первомайське, Любимівка, Тернові Поди, Зелений Гай, Петрівка, Степова Долина, Правдине, Таврійське, Миролюбівка та Іванівка.

В результаті успішних дій партизанського руху у взаємодії з артилерією Сил оборони ворожі підрозділи мають суттєві проблеми з логістичним забезпеченням на тимчасово захоплених територіях Херсонської області.

З метою протидії витоку інформації про переміщення окупаційних підрозділів на залізничній станції населеного пункту Сокологорні Збройні Сили Російської Федерації посилили фільтраційні заходи.