Постійного учасника парадів на Красній площі ліквідували на Каховській переправі

Коментарi:

Офіцер рф намагався перевезти техніку на інший берег Дніпра.

Від парадів на Красній площі в Москві-до "вантажу-200" на окупованій Херсонщині: ЗСУ "демілітаризували" командира гаубично-самохідної артилерійської батареї ЗС рф, капітана Олексія Литвинова.

Про це повідомляють розслідувачі проекту InformNapalm з посиланням на російські ЗМІ.

Так, в газеті "Маяк дельти" (Камизяцький район Астраханської області Росії) з'явилася стаття про те, що 30 серпня в Новій Каховці в ході "спеціальної військової операції" загинув уродженець міста Камизяка Олексій Литвинов, який мав звання капітана і проходив службу у військовій частині 73966 Московської області.

Судячи з дати і місця загибелі, припускають, що капітана разом з його підрозділом накрили ЗСУ на переправі поблизу Каховської ГЕС при спробі перевезення техніки на інший берег Дніпра.

Повідомляється, що в/ч 73966 – це 147-й гвардійський самохідний артилерійський полк, який був постійним учасником парадів на Красній площі в Москві. Після анексії Кримського півострова Росією полк отримав назву "Сімферопольський", а замполіти полку брали активну участь у зомбуванні українських дітей та молоді в Криму.

Нагадаємо, жителі окупованої Нової Каховки в Херсонській області вночі чули серію вибухів: попередньо, відомо про удари ВСУ по скупченню техніки росіян.