У Миколаєві вночі ворог влучив у зруйнований раніше склад підприємства

Минулої доби в Миколаївській області зареєстровано 9 пожеж.

Чотири пожежі трапилися в результаті влучення боєприпасів та їх уламків

Вранці 4 вересня після обстрілу горіли складські приміщення наземного зберігання зерна на території зерноскладу у Вознесенську. Вогонь гасили на площі 100 квадратних метрів два відділення 12-ї державної пожежно-рятувальної частини.

Вдень окупанти зруйнували та спалили житловий будинок у селищі міського типу Первомайське Миколаївського району. Там працювали вогнеборці 16-ї частини.

У Березнегуватому зайнялися складські приміщення місцевого підприємства. Сталося це опівдні. Пожежу ліквідовано на площі 50 квадратних метрів.

5 вересня нНічний масований обстріл по місту Миколаєву теж мав свої наслідки. Російські агресори знову «звільнили» підприємства від вже пошкодженого складського приміщення. Рятувальників сповістили про руйнування будівлі із подальшим горінням о 1.39. Пожежу, що виникла в результаті влучення боєприпасів та уламків від них, ліквідували вогнеборці на площі 30 квадратних метрів.

Інші п’ять пожеж не пов'язані із веденням бойових дій, повідомляє Головне управління ДСНС України у Миколаївській області.