Учасники українського телешоу стали коригувальниками вогню для окупантів

Коментарi:

Сімейна пара з окупованого Мелітополя пішла працювати на російських військових. Раніше чоловік з дружиною брали участь в популярному проекті "Міняю дружину".

Прославилася на весь світ подружня пара Олена Трокай і Юрій Пушкар стали коректувальниками окупантів. До цього вони працювали музикантами.

Як пише РІА-Мелітополь, раніше Олена підробляла співачкою в кафе, а її чоловік Юрій був керівником болгарського і караїмського товариства і підробляв концертмейстером і помічником керівника народного болгарського ансамблю "Балкани". Також Юрій навіть претендував на посаду директора Мелітопольської школи мистецтв, але у нього нічого не вийшло.

Коли окупанти захопили Мелітополь, Олена прилаштувалася при Українському штабі мера Івана Федорова. Але потім виявилося, що жінка була засланим козачком рашистів. 9 травня вона підробляла тамадою на шабаші "Перемоги", який влаштували загарбники в місті.

Також Олена гастролювала окупованими територіями Запорізької області. Крім того, вона і її учениця Олена Сафронова виступали на концерті, організованому окупантами в Дніпрорудному.

Поки Олена розважала концертами загарбників, її чоловік Юрій проходив навчання в Криму, після чого у складі російської армії був направлений до Херсона, де служив на охороні греблі.

СБУ перехопила телефонну розмову Олени зі своїм чоловіком і свекром. Дружина змушувала чоловіка переконати свого батька в тому, що він повинен здати координати розташування військової техніки ЗСУ для того, щоб його з передової перевели в тил. Замість цього їй би дали бажану керівну посаду.

"Коли невістка почала насідати на мене, я випадково назвав точку, де знаходилися частини ЗСУ. Зовсім випадково – – зі сльозами розповів зрадник в суді.

У підсумку 60-річному Пенсіонеру світить довічний термін. Також підозру заочно оголосили самій коригувальниці вогню Олені, яка зараз перебуває в Мелітополі.

До речі, є цікавий факт, що батько Олени був одним з організаторів так званої "російської весни". На братському кладовищі захисники пам'ятників Леніну 26 лютого того ж року вперше зібралися в центрі міста. Перед початком зборів Андрій Трокай спробував заборонити журналістам вести відеозйомку. Також він бризнув газом в очі директору ТРК" Мелітополь " Володимиру Морозовському.

До того ж Андрій Трокай свого часу служив у секретних військах і пройшов спецпідготовку. Коли чоловік зрозумів, що йому світить реальний термін за гратами, він втік до квазіреспубліки "ДНР". Правоохоронці оголосили його в розшук.