Казкарі з міноборони рф заявили, що знищили під Миколаєвом 44 HIMARS

Коментарi:

Російське міноборони відзвітували про 44 ліквідованих системах HIMARS на Миколаївському напрямі. Хоча і Україна, і західні партнери неодноразово спростовували вигадки росіян з приводу знищення цих установок.

Міноборони країни-терориста опублікувало в своїх офіційних акаунтах статистику "успіхів" своєї армії.

Спікер відомства промивав мізки росіянам на тлі карти України зі стрілками і пояснювальними табличками. На одній з них, поруч з Миколаєвом, написано, що російська армія знищила одну українську ракету "Точка-У", 4 склади з боєприпасами і 44 HIMARS — ракетних систем залпового вогню.

Однак не врахований той факт, що всього Україна отримала від партнерів 16 HIMARS, тобто, як вдалося знищити неіснуючі системи – загадка.

Байками росіяни дивують не вперше

Такі байки в Кремлі придумують не в перший раз. На тижні там вже заявляли про знищення 4 комплексів HIMARS. Втім, в Міноборони України цю заяву спростували.

А ось українські захисники за допомогою HIMARS завдають ворогові відчутних втрат.

Крім того, українські воїни придумали, як обманювати росіян, щоб ті витрачали свої ракети-створили "дерев'яну ракетну систему" і росіяни били по ньому-таким чином окупанти втратили в бою з муляжем щонайменше 10 крилатих ракет "Калібр".