Гендиректор Червоного Хреста Мардіні приїхав до Миколаєва

У Миколаїв 2 вересня прибула делегація на чолі з генеральним директором Міжнародного Комітету Червоного Хреста Робертом Мардіні.

Представники Червоного Хреста зустрілися з керівництвом Миколаївської обласної військової адмііністраціі для обговорення співпраці.

У зустрічі брали участь заступник голови обласної Військової адміністрації Валентин Гайдаржи та начальник обласного управління охорони здоров'я Максим Безносенко.

"Розглянули ряд технічних питань. Зокрема, варіанти відновлення якісного водопостачання в Миколаєві за участю цієї міжнародної організації і інші завдання, що стосуються нормального життєзабезпечення населення Миколаївської області в період війни», повідомив заступник голови Миколаївської ОВА Юрій Гранатуров.

"Приїзд генерального директора Червоного Хреста Мардіні відкриває нові перспективи спільної співпраці в багатьох важливих технічних і фінансових проектах. Зустріч пройшла конструктивно. Ми впевнені, що вже найближчим часом відчуємо її перші позитивні результати», – додав Юрій Гранатуров.