Вчора ворог накрив щільним вогнем Любомирівку: пошкоджено 40 будинків, адміністративну будівлю та школу

Коментарi:

Інформація про ворожі обстріли в Миколаївській області за минулу добу, за станом на ранок 1 вересня

Миколаївський район

Вчора, 31 Серпня, протягом дня майже не припинялися ворожі обстріли Первомайської громади. У селі Новомиколаївка прилетіло переважно по відкритих територіях. Постраждалих немає.

З 8: 30 до 16: 00 під ворог обстрілював смт Первомайське. В результаті частково зруйновані житлові будинки та господарські будівлі. Постраждалих немає.

Також вчора, 31 Серпня, протягом дня окупанти поливали вогнем Шевченківську громаду. У селі Любомирівка частково зруйновані адміністративна будівля, школа, складські приміщення, пошкоджено близько 40 житлових будівель. У селі Вавилово пошкоджено господарські будівлі, житлові будинки. Інформація про постраждалих не надходила.

Вдень 31 Серпня об 11.30 зафіксовано обстріли Куцурубської громади. Попадання по відкритій території, на поля, між селами Дмитрівка і Солончаки. Постраждалих немає.

Баштанський район

За інформацією ОК «Південь», вчора, 31 Серпня, ворог завдав авіаційного удару парою вертольотів Ка-52 по Березнегуватській громаді. Без жертв. Також за минулу добу були обстріли прилеглих територій смт Березнегувате, сіл Висунськ і Кавказ. Інформація про наслідки обстрілів уточнюється.

Близько 15.30 та 00.00 обстріляли далекі околиці села Широке Широківської громади. Пошкоджено сільгоспбудівлі та житловий будинок.

У ніч на 1 вересня ворог накрив вогнем село Красна Долина. Попадання було по відкритих територіях. Постраждалих немає.

У Вознесенском і Першотравневому районах день і ніч пройшли відносно спокійно.

За інформацією районних військових адміністрацій.