У дві громади Миколаївщини заступають на службу свої "шерифи"

Коментарi:

Майбутні поліцейські офіцери Миколаївщини завершили навчання на базі Харківського національного університету внутрішніх справ.

31 серпня ще двоє поліцейських Вознесенського районного управління поліції ГУНП в Миколаївській області успішно завершили навчальний курс за спеціальністю "поліцейський офіцер громади", який проходив на базі Харківського національного університету внутрішніх справ. В ході навчання правоохоронці опановували загальноправові дисципліни, домедичну, тактико-спеціальну та вогневу підготовку.

Найближчим часом поліцейські приступлять до виконання службових обов'язків на території Вознесенской міської і Бузької сільської територіальних громад, з якими раніше ГУНП в Миколаївській області підписали меморандуми про співпрацю і партнерство.

Слід зазначити, що цими громадами надано посильну допомогу у створенні належних умов для роботи та відпочинку поліцейських, у тому числі в частині відкриття на їх території поліцейських станцій, а також у придбанні для правоохоронців службового автотранспорту.

Нагадаємо, проект "поліцейський офіцер громади" передбачає забезпечення кожної територіальної громади дільничним офіцером поліції, який буде працювати як шериф: проживати на території громади, займатися проблемами місцевих жителів і забезпечувати порядок і безпеку і отримувати від неї частину фінансування.