Добровольців для війни з Україною рекрути рф шукають серед безхатченків

Коментарi:

Влада Санкт-Петербурга почала шукати добровольців для війни в Україні серед безхатченків.

Представник адміністрації Фрунзенського району міста прийшов в один з шелтерів «Нічліжки» і роздавав агітаційні листівки.

В адміністрації Фрунзенського району журналістам підтвердили факт обходу установ для бездомних людей, пояснивши це прагненням проінформувати про контрактну службу якомога більше жителів. Там уточнили, що ініціатива належить самим чиновникам, а не керівництву району.

На листівках зазначено, що стати контрактниками можуть чоловіки у віці від 19 до 59 років з освітою не нижче середньої і здоров'ям, що дозволяє проходити військову службу. У разі укладення договору петербуржцям обіцяють одноразову виплату від міста в розмірі 300 тисяч і 200 тисяч рублів на місяць в якості зарплати. "При виконанні спеціальних завдань передбачені додаткові виплати і пільги», — йдеться в тексті.

Раніше рекрутери почали активно вербувати ув'язнених у в'язницях суворого режиму і арештантів в СІЗО, які тільки очікують вироку, в тому числі за нетяжкими статтями. Серед засуджених, які вирушили на війну, вже загинуло приблизно 200 осіб.