Дівам пощастить у коханні, а Близнюкам доведеться жити на кошти з "заначки": гороскоп на вересень-2022

Коментарi:

Овен (21.03-20.04)

У вересні для Овнів на перший план вийдуть робота і відносини в колективі. Що стосується фінансів, то початок вересня не розташовує до активних витрат або вигідним вкладенням. В кінці місяця нагородою за довготерпіння стане випадок. Головне тільки не пройти повз підказок долі. Протягом місяця ще будуть чутні відгомони боїв через ревнощі. Не пропустіть можливість виправити колишні недомовки з рідними. У цей період можуть загостритися хронічні захворювання.

+ 5, 6, 8, 14, 18, 19, 24, 29
– 1, 4, 10, 13, 17, 20

Телець (21.04-21.05)

Вашим кредо стане слово» треба", а відповідальність візьме верх над дозвільними бажаннями. Доля порадує приємними сюрпризами, зустрічами зі старими знайомими. Минулі помилки зараз вдасться виправити. Фінансові справи будуть виглядати середньо, але з'явиться можливість непогано поповнити свою особисту скарбницю додатковими заробітками. Зверніть увагу на нову співпрацю, поради, зв'язки. У вересні відносини з коханою людиною будуть проходити перевірку на міцність. Безхмарного неба ніхто не обіцяє, але всі розбіжності переборні. У відносинах з дітьми напевно буде взаєморозуміння. Зверніть увагу на роботу шлунково-кишкового тракту і серцево-судинну систему.

+ 3, 4, 7, 8, 16, 17, 21
– 1, 5, 6, 12, 19, 23

Близнюки (22.05-21.06)

Всі події вересня у Близнюків будуть в основному крутитися навколо сімейних справ і взаємин з родичами. Слід відкласти важливі починання, намічені на другу половину місяця. Що стосується фінансів, то розраховувати переважно варто на наявні кошти з «заначки». Тим більше, що в кінці вересня у Близнюків можливі непередбачені витрати. В інтимній стороні питання у Близнюків все динамічно, а в емоційному плані – то альянс, то розбрат. У вихованні дітей можуть з'явитися складності, про які ви раніше не знали, про які ваше чадо боїться вам розповісти. У вересні Близнюки особливо схильні до загострення хронічних недуг, в першу чергу спадкового характеру.

+ 6, 7, 10, 19, 20, 24, 25, 29
– 2, 8, 14, 17, 22, 26

Рак (22.06-23.07)

У вересні у Раків з'явиться шанс на нові вигідні проекти. Це поправить фінансове становище і відповідно-підніме настрій. У цей період не будьте занадто суворі до оточуючих. Якщо у вас є діти, то зараз вони будуть вкрай вразливі. Їм як ніколи знадобляться ваші турбота і похвала. Це сприятливий період для професійної діяльності, вигідних проектів, пошук нового місця роботи. В особистому житті сімейних представників цього Знака можуть виникнути проблеми, якщо ви не будете прислухатися до того, що говорить ваша половинка. Конфлікт на грунті непорозуміння може статися на початку місяця. Для самотніх раків знайомства Цього місяця навряд чи виявляться перспективними, навіть якщо ви і зустрінете симпатичного вам людини. У плані здоров'я необхідно приділити час профілактиці хвороб травної системи.

+ 2, 3, 8, 9, 17, 23, 30
– 11, 14, 21, 28

Лев (24.07-23.08)

У вересні для Левів основна причина для занепокоєння-ділове партнерство. Всі контракти, юридичні документи, договори слід перевіряти особливо ретельно. У цей період слід уникати з'ясування відносин з сусідами і родичами. Ви опинитеся винні навіть і без провини. У другій половині вересня максимум часу приділіть інтересам близьких і коханих людей. Більше уваги потребує улюблене чадо. При наявності хронічних захворювань венозної системи потрібно подбати про заходи щодо запобігання можливих ускладнень.

+ 1, 2, 9, 14, 23, 24, 28
– 3, 8, 11, 19, 26

Діва (24.08-23.09)

Стримуйте дратівливість, щоб не нажити собі неприємностей. Ризикувати і приймати відповідальні рішення у вересні Дівам доведеться досить часто. Зверніть увагу на ділову поїздку в першій половині вересня, від її успіху багато в чому залежить майбутня кар'єра. У вересні Дівам належить стати оплотом надійності і фінансового благополуччя всієї родини. Кохана людина здатна виконати будь-яке бажання. Ви не отримаєте відмови у великих і малих задоволеннях і подарунках. У вересні буде ослаблене функціонування нервової та сечостатевої систем, органів зору. Сприятливий вплив на організм може надати дихальна гімнастика.

+ 3, 11, 12, 16, 26, 27
– 1, 5, 10, 14, 21, 28

Ваги (24.09-23.10)

Не слід багато очікувати від цього місяця. В кінці вересня слід дотримуватися обережності, займаючись домашнім ремонтом або будівництвом. Особливо небезпечні роботи з використанням сходів, драбин. Стародавні астрологи вважали (і небезпідставно), що Місяць, що передує дню народження, – це час накопичення сил, а також наведення порядку в справах і планах. Нічого нового в цей час починати не варто. Грошові витрати будуть в основному пов'язані з відпочинком. У третій декаді місяця у багатьох Терезів виникнуть непогані перспективи додаткових заробітків. У вересні всі сердечні справи потрібно поставити на надійні рейки. Головне в любові-міцність і грунтовність не тільки в почуттях, але і в справах. Можливі харчові отруєння, не зловживайте спиртними напоями. Будьте обережні у поводженні з розчинами хімікатів і горючими рідинами.

+ 1, 5, 6, 14, 18, 28
– 3, 7, 13, 16, 17, 24, 25

Скорпіон (24.10-22.11)

Початок вересня-нестабільний час, коли плани і бажання можуть різко розійтися з тим, чим реально доведеться займатися. Найбільш сприятливий період-друга половина вересня. Будь-яку ситуацію легко повернути на свою користь, щоб зміцнити професійний статус. У сімейному житті можна вдатися до такого випробуваного способу нормалізації відносин, як поділ обов'язків. Вересень може запам'ятається Скорпіонам підвищеною увагою з боку протилежної статі. Можливі спалахи ревнощів і докори в недостатній увазі з Вашого боку. Тривале перебування на ногах і незбалансоване харчування може викликати загострення захворювань, пов'язаних з серцево-судинною системою організму.

+ 3, 4, 7, 16, 17, 21
– 5, 9, 15, 19, 26

Стрілець (23.11-21.12)

У вересні Стрільцям слід скористатися сприятливим розташуванням зірок, щоб вдосталь насолодитися романтикою і чуттєвістю відносин. Вас чекають нові знайомства і щирі стосунки. Як можна більше часу проводите з коханою людиною, даруючи один одному задоволення і насолоду. В кінці місяця слід почекати поки з новими справами. Вони принесуть тільки невиправдані витрати. Як кажуть: то густо, то пусто. Фортуна посміхнеться вам і подарує нові знайомства. Стрільцям Показані медитація і усамітнення.

+ 4, 8, 12, 18, 20, 26
– 1, 3, 5, 11, 17, 24

Козеріг (22.12-20.01)

Вересень для більшості Козерогів буде насиченим: гарячі новини і корисна інформація, приємні зустрічі і знайомства. Але врахуйте, що в деякій мірі цей час для вас буде доленосним: що посієте зараз, то точно незабаром пожнете. Будьте уважні, зараз ділові партнери можуть в чомусь підвести. А в цілому Ваш гаманець буде важити також після всіх «додавань-віднімань». Прислухайтеся до порад коханої людини, вони не тільки виявляться слушними, але і відносини збережуть в гармонії. Діти напевно порадують сюрпризом. В кінці місяця Венера віщує Козерогам амурні пригоди і нові враження. Це час яскравих переживань в любовній сфері. Козероги сповнені сил, але зміцнити організм не буде зайвим. Від нових і невипробуваних біодобавок поки варто відмовитися.

+ 5, 8, 11, 12, 17, 22, 26
– 1, 3, 9, 13, 15, 23, 30

Водолій (21.01-19.02)

У вересні Водолії схильні до ризику, і цілком ймовірно, що зараз вирішать якимось чином не просто змінити своє життя, а навіть перевернути її. Якщо за вами числяться невиконані обіцянки або іншого роду борги, то положення Меркурія нагадує про те, що борг платежем красен. Фінансові справи у багатьох Водоліїв підуть в гору і значно покращаться в другій половині місяця. Для Водоліїв буде актуальна прислів'я: справі час, а потісі – годину. В останній декаді вересня багато Водолії будуть винагороджені: зміцниться свій статус на роботі, покращиться фінансове становище. Але важливі угоди і покупки предметів довгострокового використання краще відкласти на наступний місяць. У вересні у Водоліїв в особистому житті як на вулкані, причому діючому. У другій декаді вересня сприятливий час для лікування, особливо захворювань сечостатевої системи.

+ 1, 5, 10, 13, 14, 18, 20, 24, 28
– 3, 9, 12, 15, 16, 23, 26, 30

Риби (20.02-20.03)

Вересень буде для риб досить динамічним місяцем. Не залишайтеся на самоті, зараз для вас важлива компанія. Особливу увагу приділіть своїй зовнішності. Положення сонця радить не бути надто емоційними-це може негативно відбитися на найближчому оточенні. Риби у вересні суперечливі-то сама лояльність, то бомба уповільненої дії. У вересні абсолютній більшості риб треба бути зібраніше і не розпорошуватися на десятки дрібних справ відразу. Реальних досягнень і подій в ділових питаннях зараз чекати не варто. Головне-знаходити мирне русло для своєї енергії. Одним словом, після війни відразу ж має полягати перемир'я. Відносини з близькою людиною будуть налагоджуватися. У цьому місяці варто подбати про профілактичні заходи, особливо якщо знаєте, де потрібно «підлатати» організм. Зміцнюйте імунітет і не захоплюйтеся косметичними процедурами. Вразлива зона-нирки і статева система в цілому.

+ 4, 11, 12, 16, 27
– 1, 6, 9, 20, 23, 30