У кафе Херсона російські військові влаштували перестрілку зі співробітниками ФСБ

Коментарi:

Троє вбитих і двоє поранених.

Російські військовослужбовці влаштували перестрілку зі співробітниками ФСБ в кафе Херсона. В результаті троє з них були вбиті і двоє поранені, пише Yahoo News з посиланням на звіт військового слідчого відділу слідчого комітету Росії по Чорноморському флоту.

Інцидент стався ввечері 19 червня. Четверо співробітників ФСБ: Ігор Якубинський, Сергій Привалов, Бородін Д. А. і ще один службовець, ім'я якого не називається, увійшли в кафе і виявили там двох контрактників Сергія Обухова та Ігоря Судіна, які «бездіяльно проводили час, розпиваючи спиртні напої», йдеться у звіті.

Співробітники ФСБ зробили контрактникам зауваження за розпивання алкоголю у військовій формі і зі зброєю. У відповідь Обухов "висловив невдоволення", а потім дістав пістолет і вистрілив у підлогу. Привалов спробував вихопити зброю з рук контрактника, тоді Судін відкрив вогонь по силовиках з АК-74, а ті почали стріляти у відповідь, стверджують слідчі.

В результаті Обухів, Привалів і Якубинський загинули на місці. Ще один фсбшник і Судін були "госпіталізовані з пораненнями різного ступеня тяжкості" у федеральний військово-морський клінічний госпіталь № 1427 Міноборони РФ в Севастополі. Четвертий співробітник ФСБ зник з місця події.

28-річний Обухів і 31-річний Судин служили в російській військовій частині, відомій як 8-й артилерійський полк Чорноморського флоту Росії.

Повідомляється, що у зв'язку з перестрілкою порушено кримінальну справу, яку веде співробітник Військово-слідчого управління Савченко В. О.