«По лінії Кіма» відловили до десятка корегувальників ракетних ударів по Миколаєву, а ворог підсовував свої «кандидатури»

Начальник Миколаївської обласної військової адміністрації розповів, як просувається пошук корегувальників «по лінії Кіма»

«Даних було дуже багато – понад триста чловік, виплатили тисячу доларів. Але 90 відсотків людей відмовляються від грошей. Вони кажуть, потрібний результат. Деякі навіть казали, що додадуть грошей, тільки спіймайте цього заср*нця.
Ця історія допомогла, ці всі люди були взяті на олівець, і багато людей бачило, як це відбувається, бо це сусіди або знайомі. За кількістю – змінюється ситуація. Радий, що й законодавство змінюється. Ситуація контрольована, вертикаль працює, – сказав Віталій Кім.

Віталій Кім розповів, що і ворог хотів скористатися його ініціативою. Вони теж надсилали «дані про корегувальників»:

– У нас великий аналітичний центр, багато інформації хибної ми відсіяли, в тому числі й ту, що давали наші вороги. Вони надсилали інформацію, аби заплямувати порядну людину. Тобто 10-20 процентів інформації було відпрацьовано. Ситуація така, що в нас немає трьохсот навідників по Миколаєву. Їх – до десятка. Багато з них втекли з Миколаївської області, вони злякалися. А ті, що залишились, ми більшість спіймали, – сказав Віталій Кім.