На Правобережжі Херсонщини ЗСУ відрізали окупантам шлях до Криму

Російській армії назад дороги вже немає

Через удари ЗСУ по мостах через Дніпро російська армія на Правобережжі Херсонської області відрізана від поставок з Криму.

"Ураження мостів через Дніпро дозволило відрізати російську армію на правобережній частині Херсона від поставок озброєння та особового складу з Криму", – написав голова Херсонської обласної Військової адміністрації Ярослав Янушевич.

"Зараз для нас, цивільних, важливо зберігати інформаційну тишу про дії ЗСУ і не заважати їм звільняти Херсонщину", – написав він.

Янушевич зазначив, що може підтвердити прицільні удари ЗСУ по опорних пунктах, скупченнях живої сили, озброєннях і техніці росіян в районах Херсонської області.

Він сказав, що удари ЗСУ вивели з експлуатації всі мости через Дніпро в Херсонській області – мова йде про Антонівський автомобільний і залізничний мости, а також про переправу через ГЕС в Новій Каховці.

"Тепер є тільки пішохідне сполучення. Російська армія виявилася відрізаною від поставок з територією Криму і Лівобережною частиною області", – резюмував Янушевич.