Крім Миколаєва, обстріляні Калинівка, приморський Очаків і Баштанський район

Інформація щодо ворожих обстрілів у Миколаївській області, станом на 8.00 ранку 30 серпня

Миколаїв

Після 15.15 місто зазнало масованого обстрілу зенітними ракетами С-300, який призвів до численних руйнувань та пошкоджень приватних і багатоповерхових будинків, об’єктів транспортної інфраструктури. Дві людини загинуло та 24 отримали поранення.

Миколаївський район
29 серпня о 9.17 та 15.20 зафіксовано ворожі обстріли Очакова. Попадання по території аквазони. Постраждалих немає.

29 серпня, об 11.10 внаслідок обстрілів села Червоне Воскресенської громади частково зруйновано будинок, пошкоджено газопровід. Постраждалих немає. Також 29 серпня о 16.02 за межами села Калинівка внаслідок обстрілів відбулась пожежа на відкритій території. Без постраждалих.

Баштанський район
Увечері, 29 серпня, двома зенітними ракетами С-300 атаковано Баштанський район. Внаслідок розриву ракет є пошкодження приватних будинків, попередньо постраждалих немає.

Під постійними обстрілами залишаються села Березнегуватської громади, що знаходяться на лінії розмежування. За попередньою інформацією постраждалих немає. Інформація щодо пошкоджень уточнюється.

У Вознесенському та Первомайському районах день та ніч пройшли відносно спокійно, повідомляють в районних військових адміністраціях, ДСНС, Миколаївській облдержадміністрації.