У росії офіційно підтвердили смерть зрадника України Ковальова

Коментарi:

29 серпня Слідчий комітет росії заявив про смерть колабораціоніста-колишнього нардепа IX скликання Верховної ради Олексія Ковальова.

Про це повідомляє прес-служба Слідкому рф.

Російські окупанти заявили, що Ковальов помер в результаті вогнепального поранення, в нього стріляли "за місцем проживання" 28 серпня. Щодо співмешканки зрадника не уточнюють, жива вона чи ні-пишуть тільки, що стала "жертвою".

Що відомо про самого Ковальова

З березня Олексій Ковальов перебував на тимчасово окупованій території Херсонської області, а згодом перейшов на бік окупантів. У липні він отримав "посаду" в окупаційній владі.

У квітні проти зрадника було відкрито кримінальне провадження. Після повномасштабного вторгнення росії підозрюваний у державній зраді вирішив залишитися на тимчасово окупованій території Херсонської області, де зараз надалі перебуває.

6 липня Ковальову повідомили про підозру в державній зраді і оголосили його в розшук. Йому загрожувало 15 років ув'язнення, проте доля депутата склалася інакше.

Суд наклав арешт на все майно нардепа, серед якого був і "4 канал". Згодом у приміщеннях цього ЗМІ провели обшуки.

Загальна вартість всього майна екс-нардепа склала орієнтовно 18,5 мільйона гривень. Стан передали у власність Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами.