Гіркін-Стрєлков передрікає долю Шойгу і його "іменних" батальйонів

Терорист Ігор Гіркін (Стрєлков) розповів, чим обернеться рішення відправити «добровольців» з російських регіонів в Україну.

Відомий терорист Ігор Гіркін-Стрєлков розчавив рішення військового керівництва рф сформувати і направити на війну «добровольців» з регіонів.

За його словами, «Іменні» батальйони, які зараз формуються в регіонах, будуть розбиті в перших же боях або понесуть величезні втрати через «вогкість» і недосвідченість особового складу.

"І не факт, що після цих «жорстоких уроків» і величезних втрат – «Іменні добровольці» не почнуть розбігатися (ставати «п'ятисотими») набагато швидше, ніж це зараз роблять бійці ПВК і лінійних контрактних частин», – вважає Гіркін-Стрєлков.

При цьому він засумнівався, що в рф буде оголошена мобілізація, оскільки це нелогічно зважаючи на постійні заяви пропагандистів і міноборони рф про «перемоги» в Україні.

У зв'язку з невдачами на фронті, прогнозує Гіркін, першим і головним кандидатом на «виліт» є міністр оборони Сергій Шойгу.

"Йому пригадається все – і «2000 безпілотників», і «не мають аналогів» танки/літаки/ракети (в кількостях штук, рахованих по пальцях), і дивовижний підбір керівних військових кадрів, і загальне постачання військ", – пише Гіркін-Стрєлков.

За його прогнозом, Шойгу буде до останнього приховувати від путіна реальну картину війни.

"А ось вже відразу після відставки-Сергій Кужугетович, як пропалений досвідчений політик (ну не військовий-же Він, справді?)- міг би (»весь у білому") вийти на майданчик ЗМІ і скорботно заявити: «я зробив все, що міг, але – оскільки переконати Володимира Володимировича провести мобілізацію і ввести воєнний стан не вдалося – то я умиваю руки!». Але Сергій Кужугетович не зробить цього ніколи. Оскільки слово "Честь" для нього – не більше ніж абстрактне поняття, а ось "влада" – штука зрозуміла донезмоги і цілком відчутна. І владою заради якоїсь "честі" йому пожертвувати навіть в голову не прийде, а "зіграти в чесного" скільки-небудь переконливо – не вистачить мізків", – пише Гіркін-Стрєлков.

.