У Миколаївській області після обстрілу палала квартира в п’ятиповерхівці і згоріло сміття в гаражі

З 26 по 27 серпня, на території Миколаївської області зареєстровано вісім пожеж.

Дві пожежі виникли в результаті влучення боєприпасів та уламків від них.

О 17.34 після обстрілу селища міського типу в Миколаївському районі виникла пожежа в двокімнатній квартирі п'ятиповерхового житлового будинку. Вогнеборці загоряння ліквідували і врятували житло від повного знищення.

27 серпня о 5.56 після обстрілу передмістя Миколаєва загорілося сміття в гаражі на території садового товариства. Через двадцять хвилин пожежу ліквідували вогнеборці.

Інші шість пожеж не пов'язані із бойовими діями.

У селі Кінецьпіль Первомайського району загорілися колеса вантажного автомобіля Volvo. Попередня причина виникнення — несправність рухомих вузлів та деталей.

Уселі Ясна Поляна Миколаївського району загорілася господарська споруда на території приватного домоволодіння. Вогнеборці загасили полум'я та не допустили перекидання вогню на поруч розташований житловий будинок. Причина пожежі встановлюється.

Чотири рази горіли суха трава, сміття, чагарники за межами сіл Комісарівка та Кир’яківка Миколаївського району, а також в Очакові і Веселиновому. Загальна площа горінь – майже 11 гектарів. Причина – необережне поводження з вогнем і підпал, повідомили в Головному управлінні ДСНС України в Миколаївській області.