На Південнобузькому напрямку найгарячіше зараз біля Великого Артакового, Первомайського та Ольгиного, – вечірнє зведення Генштабу ЗСУ

Оперативна інформація на 18.00 27 серпня.

Триває 185 доба героїчного протистояння української нації.

На Сіверському напрямку ворог обстріляв райони Товстодубового, Вільного та Шевченкового Сумської області.

На Харківському напрямку авіація противника вдарила біля Мосьпанового та Залимана. Ракетних ударів зазнали Дергачі, Чугуїв та Олександрівка.

Окупанти безуспішно спробували провести штурм в напрямку Дементіївки, отримали відсіч та відійшли.

На Слов’янському напрямку противник здійснив спробу наступу у напрямку Бражківки, успіху не мав, зазнав втрат та відійшов.

На Краматорському напрямку окупанти вели наступ у напрямку Григорівки, успіху не мали, відійшли.

На Бахмутському напрямку зафіксовано обстріли біля Бахмута, Соледара, Яковлівки і Кодеми. Наші захисники, після ударів ворожої авіації, відбили наступ противника біля Соледара та Зайцевого.

На Авдіївському напрямку ворог намагався просунутися у напрямках населених пунктів Невельське і Олександропіль, успіху не мав, відійшов.

На Новопавлівському напрямку противник вів наступальний бій у напрямках Пречистівки та Павлівки, успіху не мав, відійшов.

На Південнобузькому напрямку основні зусилля противник продовжує зосереджувати на недопущенні просування наших військ, здійснюючи обстріли із танків, ствольної артилерії та РСЗВ по лінії зіткнення. Завдав авіаційних ударів біля Великого Артакового, Первомайського та Ольгиного.