Мости на Херсонщині пошкоджені, але окупанти відступати не збираються, – Хлань

ЗСУ знищили склади, техніку, зокрема засоби ППО окупантів біля Херсона. Мости пошкоджені і це окупантам ускладнило логістику.

- Відступати від Херсонщини рашисти не збираються, фіксується стягування важкої техніки до Криму. Але в той же час експерти фіксують, що російська армія вже зазнає труднощів зі зброєю, – зазначає радник голови Херсонської обласної Військової адміністрації Сергій Хлань.

Окупанти продовжують терор-вриваються в будинки, грабують, викрадають людей, а також вимагають доносити один на одного, контролюють, залякують.

Хлань розповів, що окупанти зараз здійснюють сильний тиск на батьків, щоб відправляли дітей до шкіл, бо 1 вересня мають забезпечити картинку, що навчальний процес успішно розпочато.

- Залякують штрафами і навіть позбавленням батьківських прав тих, хто відмовиться відправляти школярів у віджаті ними школи. Але відкривають навчальні заклади в мінімальній кількості. Наприклад, в Каховці проводять набір тільки в 3 і 5 школи, як вони це називають – в «базові», – повідомив він.