Пушилін "зливав" місця розташування складів окупаційної армії, – медіа (фото)

Коментарi:

Глава так званої "днр" Пушилін, ймовірно, передав дані про російські склади з боєкомплектом і паливом на Сході і півдні України. За інформацію він хотів отримати грошову винагороду в мільйони доларів.

З'явилися фотографії, на яких відображено листування з телефону так званого "глави ДНР" Дениса Пушиліна з "депутатом" псевдореспубліки Владиславом Бердичівським. Вони з'явилися в розпорядженні журналістів "24 каналу". Видання повідомило, що отримало фото на редакційну пошту від чоловіка, який представився "добровольцем ДНР".

Джерела в українських спецслужбах підтвердили автентичність переданого журналістам листування ватажка бойовиків, але засумнівалися в тому, що його послуги дійсно потребували.

З фотографій стає зрозуміло, що Бердичівський ще 21 липня написав Пушиліну про те, що війна буде програна і тому потрібно шукати шляхи для відступу, причому не в рф. Однак для життя за кордоном потрібні великі гроші.

Судячи з повідомлень від 1 серпня, гроші так і не прийшли. 2 серпня Пушилін констатував, що покупець перестав виходити на зв'язок і запропонував Бердичівському набратися терпіння. У відповідь його спільник зауважив, що за їхніми наведеннями "вже працюють".

Журналісти заявили, що в українських спецслужбах пообіцяли провести перевірку і потім надати всю інформацію. У той же час джерела видання сумніваються в тому, що у співпраці з Пушиліним був сенс, так як української та Західної розвідки і так добре відомі координати всіх об'єктів, розташованих на окупованих територіях.

Нагадаємо, 23 серпня російські ЗМІ повідомили про те, що по центру Донецька було завдано удару, зафіксовано пряме попадання в "адміністрацію" Дениса Пушиліна.