У Миколаївському художньому театрі відкрили справжню Сцену в укритті

Коментарi:

У Миколаївському академічному художньому драматичному театрі підготували безпечну сцену, з якої не потрібно буде йти у разі повітряної тривоги.

В четвер, 25 серпня, у відкритті нової сцени взяла участь керівниця управління культури, національностей і релігій Миколаївської ОВА Олена Буберенко.

"Культура живе, і буде жити. Цьому свідчить відкриття сьогоднішньої сцени, з чим я всіх вітаю. Нова локація зроблена працівниками для того, щоб глядачі відчували себе в безпеці. Сподіваюся, що всі вистави, які будуть тут проводитися, будуть збирати повний зал", – сказала вона.

Як повідомив директор-художній керівник театру Артем Свистун "Сцена в укритті" облаштована завдяки фінансовій підтримці програми House of Europe і платформи MY ART.

"Вирішено було створити локацію, де николаевцы можуть відпочити в безпечному місці і отримати арттерапію. Приміщення ще будуть продовжувати облаштовувати у відповідності з усіма вимогами", – розповів Артем Свистун.

Також він додав, що на облаштування локації знадобилося два місяці, а виставити на Новій сцені будуть проводитися українською мовою.