На Миколаївщині після ворожих обстрілів сталися чотири пожежі. Фото

Коментарi:

Минулої доби вогнеборці 13 разів залучались на гасіння пожеж. Чотири займання сталися внаслідок ворожих обстрілів.

24 серпня бійці 16-ї частини та пожежна команда “Шевченкове” загасили вогонь в ремонтній майстерні приватного сільськогосподарського підприємства. Площа горіння склала 500 квадратних метрів. Постраждалих та травмованих немає. Причина займання – влучання боєприпасів ті їх уламків.

Через “прильоти” зайнялись хвойна підстилка, лісові насадження та господарча споруда на території Галицинівського лісового урочища. Загоном місцевої пожежної команди пожежу площею 1 гектар ліквідовано. Вогнеборців не допущено перекидання полум’я на дачні будинки.

25 серпня після підступних вранішніх обстрілів горіли житлові будинки у Миколаєві та Березнегуватому на площах по 50 квадратних метрів. Постраждалих та травмованих немає.

З інших причин виникло ще дев’ять пожеж.

Палали три балкони з третього по п’ятий поверх п’ятиповерхового житлового будинку по вулиці Південній у Миколаєві. Її спричинило необережність під час паління.

О 23.35 зайнялася дерев’яна споруда по провулку Большакова м. Вознесенська. Причину пожежі спричинило необережне поводження з вогнем.

Сталося сім пожеж в екосистемах. Горіли суха трава, чагарники та сміття на відкритих територіях Миколаївського (Нечаянська, Воскресенська, Новоодеська, Костянтинівська, Веснянська громади), Вознесенського (Новомар’ївська громада) та Баштанського (Березнегуватська громада) районів. Загальна площа яку пройшов вогонь склала понад 15 гектарів. В переважній більшості випадків причиною займань слугувало необережне поводження з вогнем.

24 серпня піротехніки вилучили сім вибухонебезпечних предметів, повідомили в Головному управлінні ДСНС України у Миколаївській області.