24-літньому николаевцу проломили череп в центрі Одеси

Коментарi:

Хлопці побилися в Аркадії через дівчину

Бійка сталася на вулиці Генуезькій ввечері 24 серпня. П'яні молодики йшли за випивкою. Один з них приїхав до Одеси з Донецької області, інший – з Миколаєва.

Як вважає слідство, по дорозі 22-літній донеччанин дорікнув николаевцу в тому, що той заграє з його дівчиною. А потім кілька разів ударив потерпілого кулаком в обличчя. Той, втративши рівновагу, впав на тротуар і травмував голову. А нападник втік.

Закривавленого хлопця знайшли на вулиці перехожі. У поліцію про потерпілого з переломом потиличної кістки повідомили медики.

Оперативники відділу поліції № 5 Одеського районного управління поліції №1 одразу встановили особу нападника. Його розшукали у знайомих на вулиці Балківській.

"Слідчі повідомили фігуранту про підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 121 Кримінального кодексу України, а суд помістив його під цілодобовий домашній арешт. Умисне нанесення тяжкого тілесного ушкодження карається позбавленням волі строком від п'яти до восьми років», – повідомляє одеське районне управління поліції №1.