Противник застосував ствольну та реактивну артилерію для обстрілу сіл Миколаївщини та Херсонщини, – ранкове зведення Генштабу ЗСУ

Оперативна інформація станом 6.00 24 серпня

Розпочалася 182 доба героїчного протистояння Української нації.

Противник продовжує зосереджувати зусилля на встановленні повного контролю над територією Донецької області, утриманні захоплених районів Херсонської, частини Харківської, Запорізької та Миколаївської областей і відновленні боєздатності підрозділів, що зазнали втрат.

На Сіверському напрямку противник противник обстріляв із ствольної артилерії Товстодубове Сумської області.

На Харківському напрямку ворог завдав авіаударів біля Мосьпанового, Гусарівки та Прудянки.

На Слов’янському напрямку противник здійснював артилерійські обстріли неподалік Краснопілля та Мазанівки. Намагався вести розвідку біля Богородичного. Наші воїни завдали окупантам вогневого ураження та змусили тікати.

Противник вів наступальні бої у напрямках Бахмутського та Кодеми. Успіху не мав.

Вів наступальні бої у напрямку населених пунктів Піски і Невельське. Успіху не мав.

На Південнобузькому напрямку противник продовжує зосереджувати зусилля на утриманні зайнятих районів та сковуванні дій Сил оборони.

Задіяв ствольну та реактивну артилерію для обстрілів районів населених пунктів Степова Долина, Нова Зоря, Таврійське, Засілля, Новомиколаївка, Широке, Кобзарці, Партизанське, Лозове, Біла Криниця, Добрянка, Осокорівка, Потьомкине та Трудолюбівка. Завдав авіаційних ударів біля Потьомкиного та Лозового.

Вів повітряну розвідку БпЛА в районах населених пунктів Сухий Ставок та Велике Артакове.