День Незалежності на Миколаївщині почався з масованого обстрілу – дев'ять поранених

У Миколаївській області обстріли не припиняються ні вдень ні вночі. Станом на восьму ранку 24 серпня ситуацію була тривожною.

Баштанський район
24 серпня близько першої ночі були обстріли Явкінського старостинського округу Баштанської громади. Є пошкоджені будинки. Кількість руйнувань уточнюється. За попередньою інформацією постраждалих немає.

Тривають обстріли території та прилеглих населених пунктів Березнегуватської громади. Під обстріли потрапило село Висунськ. 24 серпня близько першої ночі були обстріли Березнегуватого. Внаслідок обстрілу зруйновано та виникла пожежа двох двоповерхових житлових будинків. Інформація щодо постраждалих уточнюється.

23 серпня, зафіксовано артобстріли за межами села Широке. Близько 12.00 був авіаналіт. Влучено в один житловий будинок, сільгоспбудівлі в домогосподарстві та по відкритим територіям. Близько з 17.00 та протягом ночі були артобстріли за межами населених пунктів на території громади. Постраждалих немає.

24 серпня орієнтовно о 4.30 були обстріли Нового Бугу. Відомо, що внаслідок цього виникла пожежа покрівлі двоповерхового житлового будинку та ще декілька будинків зазнали пошкоджень. За попередньою інформацією, поранення отримало 9 людей, з них 2 дітей. Детальна інформація уточнюється. На місці працюють служби по ліквідації наслідків обстрілу.

Миколаївський район
У Вознесенському та Первомайському районах день та ніч пройшли відносно спокійно. Повідомили в районних військових адміністраціях, ДСНС, та Миколаївській облдержадміністрації. З Миколаївського району інформації відсутня.