Одяг від виробника – вигода для покупця

Коментарi:

Зараз все більше людей віддає перевагу товарам Українського Виробництва. По-перше, в умовах кризи – це важлива і така необхідна підтримка вітчизняного бізнесу. По-друге, одяг від виробника завжди вигідніше за ціною, тому що в ланцюжку «продавець-покупець» немає зайвих елементів. А ще-той, хто створює продукцію, несе відповідальність за її якість, адже це його «обличчя», імідж і репутація.

Виробник одягу Valeo, який на ринку України працює з початку двохтисячних, розповість вам, які ще вигоди для покупця обіцяє придбання товарів без посередників.

Який одяг найбільш краще продається в умовах кризи
Наша країна неодноразово переживала різні фінансові та економічні кризи. Але те, що відбувається останнім часом, випробовує українців, а особливо український бізнес, на міцність. Багатьом довелося перепрофілюватися, знизити обсяги виробництва, а то і зовсім закрити свій бізнес. Простим обивателям теж доводиться економити на всьому, в тому числі на одязі. Зараз кожен шукає, де купити вигідніше і дешевше, але щоб при цьому не страждало якість.

У нових реаліях життя оптимальний варіант покупки-одяг в інтернет-магазинах. Причому буде прекрасно, якщо сам продавець – виробник одягу.

Найбільш ходовим товаром зараз є Ясельна одяг і наряди для дітей. Дорослий асортимент теж продається, але набагато менше. Чому? Тому що ми з вами не ростемо (хіба що вшир), наші речі можуть нам служити кілька років, поки не зносяться. Заради економії можна походити в старих речах. А ось діткам покупка одягу – не примха, а необхідність. Вони швидко ростуть, особливо це стосується новонароджених і малюків до року. Всього за місяць їх зростання змінюється на кілька сантиметрів. Відповідно, їм потрібен новий одяг. На дітках більш старшого віку одяг "горить", рветься, зношується. Її теж потрібно більш часто міняти.

Звичайно, купують одяг і дорослі, але шукають бюджетний варіант.

І так, на думку виробника одягу Valeo, найбільш часто купують трикотажні речі:

ясельний одяг (сорочечки, повзунки, Боді, «чоловічки», інше)
Дитячий одяг (Костюми та комплекти, штани, сукні, футболки, шорти, інше)
Жіночий одяг (футболки, Шорти, сарафани, брюки, лосини, світшоти)
Чоловічий одяг (Шорти, бриджі, штани, футболки, спортивні костюми, інше)
Чому вибирають в основному трикотажні речі, ми розповімо нижче. Але не тільки звичайний одяг популярна у Valeo. Також купують Взуття, Головні убори, Піжами, Халати, кігурумі...

Особливою популярністю останнім часом користуються вишиванки

Виробник одягу Valeo знає секрет популярності вишиванки
Вишита футболка або сорочка – особливий тренд останнім часом. Одяг з патріотичною символікою користується мегапопулярністю.

Є різні види вишиванок:

традиційний
патріотичний
сучасна
елітна
нейтральний

Вони відрізняються колірною гамою, якістю матеріалу. Також є регіональні відмінності-в кожній області України свої традиції вишивки. Наприклад, на Полтавщині полюбляють білі візерунки на білій тканині, поєднання рослинних та геометричних орнаментів. Львівщина славиться мереживною вишивкою, Полісся – чіткою та графічною.

Зараз Україна стала символом єдності, сили духу і волі. Київ, Миколаїв, Харків, Маріуполь, Херсон та інші міста зараз страждають від російської агресії, при цьому демонструючи неймовірний героїзм і патріотизм.

Україна – це бренд, який виражається також у речах. Кожен виробник одягу, в тому числі Valeo, використовує національну символіку в нарядах і шиє вишиванки. Тому що це актуально, тому що це патріотично.

Яке місто краще вибрати для шопінгу – Київ, Миколаїв або Житомир

Це, насправді, не важливо, якщо ви вибираєте Інтернет. Велика перевага онлайн-покупок – Вам доступне будь-яке місто, вся Україна. Хоч Миколаїв, хоч Київ, хоч Кременчук.

Сидячи у себе вдома, ви робите покупки в будь-якому населеному пункті країни. Які ще економні переваги покупок в Інтернеті:

Економія часу. Важливий пункт для сучасних людей, яким постійно не вистачає часу. Одяг потрібна, але як подумаєш, що треба витратити кілька годин на її пошук, примірки та інше, вже й не хочеться. А так сів за ноут, заварив каву і вибирай собі будь-який наряд.

Економія грошей. Причому-значна. Одяг в інтернет-магазинах на порядок дешевше, ніж в торгових центрах.

Економія нервів. Особливо це стосується моментів, коли потрібна Дитячий одяг. Зазвичай будь-який похід по магазинах з дитиною закінчується його істерикою, сльозами або капризами. Дітки втомлюються, неохоче міряють одяг або просять купити все підряд. Часто дівчаткам хочеться " ось це плаття, ось це і ось це...». Купуючи з дому, ви просто заміряє параметри дитини, порівнюєте їх з розмірною сіткою під виробом, яку вказує виробник одягу, і купуєте. Все легко, швидко, а головне – спокійно.

Насправді, переваг набагато більше. Кожен для себе визначить свої

Чому користується попитом трикотажний одяг
Виробник одягу Valeo вже більше 20 років шиє речі з трикотажу. Тому що для покупця це оптимальне поєднання якості і ціни. Технологія виробництва трикотажу недорога, що, відповідно, позначається на вартості одягу. Але у нього ще безліч інших переваг:

Натуральність. Важлива якість при виборі дитячого одягу. Та й дорослої теж. У наше століття "штучності" знайти натуральне не так-то просто. Тому намагайтеся вибирати одяг високої якості. Але трикотажне полотно має багато різновидів. Є як повністю натуральні, так і з невеликим додаванням синтетичних ниток. Тут кожен вибирає, що йому більше подобається. Але більшість-100% – во екологічні тканини (інтерлок, Фулікра, ріабана та інші).
Гігроскопічність. Трикотаж прекрасно вбирає вологу, а це мегаважливо для здоров'я. Ми всі потіємо, це природний процес. Якщо на вас одяг з натуральної тканини – ваша шкіра буде сухою, ви навіть можете не помітити пітливості. Але якщо наряд з синтетики – ви будете «пріти». Парниковий ефект згубно позначається на самопочутті.
Повітропроникність. Трикотажний одяг відмінно пропускає повітря, за рахунок чого шкіра дихає. Якщо ви любите себе і свою дитину, то будете купувати саме такий одяг.
Гіпоалергенність. Скільки зараз людей страждають алергією, багато хто навіть не здогадуються. А це-кожен третій. Третина населення планети мучиться від різних алергічних проявів! Тому важливо, щоб одяг був з чистих від «хімії» тканин.
Комфорт. Весь одяг з трикотажу неймовірно приємна до тіла, м'яка на дотик. У ній зручно, комфортно як активно рухатися, так і спати. Тому виробник одягу Valeo продає спортивний, повсякденний одяг, а також піжами, білизну та інше.
Можна сказати з упевненістю, що одяг з трикотажу від виробника – дуже вигідний і вдалий вибір для будь-якого покупця. При такій якості, ціна помірна і доступна.

Чому вигідно купувати речі у виробника одягу

З давніх-давен люди прагнули купувати одяг у виробника. Пояснимо на простому прикладі, чому.

Прийшов чоловік до кравця, замовив костюм. Кравець порахував свої витрати, додав вартість роботи і виставив ціну. Домовилися, порішали. Через обумовлений термін покупець прийшов, поміряв, заплатив і пішов задоволений. Якби він цей костюм купував у перекупника, чим би це відрізнялося від першого варіанту? В ціну костюма додається ще один фактор – вартість послуг посередника. Часом це досить пристойна сума, адже він хоче заробити.

Є й інші причини, чому варто купувати речі безпосередньо у виробника одягу:

Якість товару. Будь-який підприємець хоче отримати прибуток. Виробнику одягу її можуть забезпечити покупці. Чим їх більше, тим краще. А покупець приходить, а тим більше повертається, коли йому товар подобається. Тому виробник одягу намагається зробити свою продукцію якісною, унікальною, класною.
Контроль над технологією виробництва. Це важливо. Виробник контролює весь процес-від закупівлі полотна до потрапляння товару в руки покупця.
Тканини і матеріали. Добросовісний виробник ретельно вибирає постачальників полотна, фурнітури. Якщо одяг прослужить недовго, кнопки зламаються, а блискавка розійдеться, ніколи вже покупець не повернеться.
Повна інформація про товар. Хто ще, якщо не сам виробник одягу, знає все про свою продукцію. Ви можете задати будь-яке питання і отримати вичерпну відповідь. Перекупники, як правило, мало знають і мало можуть розповісти про товар.
Вигідне партнерство. З виробником безпосередньо вигідніше працювати оптовим покупцям і дропшипперам. Навіщо вам брати одяг у посередників, коли у них вона дорожче.

Критерії вибору інтернет-магазину одягу

Перший критерій, на який ви тепер звертає увагу, – чи є продавець виробником. Далі дивіться на такі моменти:

Який досвід роботи, скільки років магазину. Наприклад, Valeo&V продає одяг вже понад два десятки років. Зрозуміло, що такому продавцю можна довіряти.
Скільки виробів в каталозі. Краще, коли вибір великий. Ще краще – якщо асортимент і дитячий, і дорослий. Тоді в одному магазині ви робите покупку для всієї родини.
Чи є акаунти в соціальних мережах. Що там пишуть люди під постами, які залишають коментарі. Чи є взагалі пости, активні ці сторінки.
Чи проводить магазин розпродажі, акції, чи надає знижки, спеціальні пропозиції.
Всі ці моменти допоможуть вам вибрати надійного виробника одягу і зробити вигідну покупку.