Львівські колеги передали "Миколаївобленерго" запас матеріалів, що "летять" в прифронтових умовах

Коментарi:

Витратні матеріали та деталі не менш важливі, ніж складні механізми, адже дозволяють дати "друге життя" пошкодженому енергетичному обладнанню

У мирний час у "Миколаївобленерго" був значний запас витратних матеріалів і деталей, які можна було використовувати при плановому або аварійному ремонті на електричних мережах. З початком активних бойових дій енергетикам щодня доводилося використовувати резерви для відновлення електроживлення своїх споживачів. Дійшло до того, що в даний час підприємство відчуває дефіцит окремих складових і деталей, необхідних для відновлювальних робіт.

"Львівобленерго" вирішило підстрахувати миколаївських колег, яким доводиться працювати в прифронтових умовах. І відправило гуманітарний вантаж.

Резервний фонд АТ "Миколаївобленерго" поповнився сполучними і ремонтними зажимами для повітряних ліній, запобіжниками 10 кВ, прохідними ізоляторами 10 кВ і обмежувачами перенапруги 10 кВ.

Сотні їх стануть в нагоді при відновленні електричних мереж, які постраждали в результаті ворожої агресії на території Миколаївської області.