За добу до поліції Миколаївщини зверталися понад сімсот разів – йшлося про військові злочини армії рф

Коментарi:

Вночі 20 серпня ворожі війська завдали чергових масованих ударів по Миколаєву та населеному пункту Широке Баштанського району. Інформація щодо пошкоджень та постраждалих уточнюється. На місцях подій працюють правоохоронці та інші служби.

Після вчорашніх обстрілів по обласному центру поліцейські задокументували 16 пошкоджених об'єктів інфраструктури: п'ять багатоквартирних і 10 приватних житлових будинків, три транспортні засоби, приміщення вищого навчального закладу, торгового центру та одного із підприємств.

Також упродовж доби 19 серпня обстрілів зазнали населенні пункти Первомайське, Червона Долина, Широке, Поляна Миколаївського та Баштанського районів. Зруйновані житлові будинки та інші споруди.

Отримали поранення мешканці Первомайського у віці 43 та 72 років. За фактами порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальні провадження.

Минулої доби підрозділи поліції Миколаївщини опрацювали 773 повідомлення від громадян. Більшість з них стосувались наслідків обстрілів, повідомили у поліції Миколаївської області.