На світання у Миколаєві ворог знову атакував «Могилянку» ракетами С-300

19 серпня в Миколаївщині розпочалося нічними обстрілами.

На восьму ранку за інформацією районних військових адміністрацій, ДСНС України, Миколаївської облдержадміністрації атаки були на два райони.

Миколаїв
19 серпня, близько 4.00, місто зазнало обстрілів ракетами типу С-300. Три ворожі ракети знову влучили в ЧНУ імені Петра Могили, пошкоджено навколишні будинки. Попередньо, одна людина отримали поранення. Також в іншому районі міста пошкоджено підприємство. За попередньою інформацією, постраждалих немає.

18 серпня у Миколаєві було атаковано об’єкти портової інфраструктури. Постраждалих немає.

Миколаївський район
18 серпня о 12.55 зафіксованл ворожі обстріли в села Галицинове. В результаті влучання касетних боєприпасів РСЗВ «Смерч» пошкоджено кілька житлових будинків, зруйновано будівлю пожежної частини та знищено пожежний автомобіль. Три людини отримали поранення.

Баштанський район
До 4.00 19 серпня тривали нічні обстріли Широківської громади, а почалися вони з десятої вечора 18 серпня. Влучання були за межами населених пунктів. Постраждалих немає.

Територію Широківської громади обстрілювавли 18 серпня о 9.30 та 17.30.

Під постійним вогнем залишаються населені пункти Березнегуватської громади, що знаходяться на лінії розмежування. Інформація щодо постраждалих та пошкоджень уточнюється.

У Вознесенському та Первомайському районах день та ніч пройшли відносно спокійно.