Де напевно дадуть кредит онлайн і які умови кредитування в МФО?

Коментарi:

Кредит онланй-оптимальна альтернатива кредитуванню в банку. Останні рідко надають кредити онлайн, а також не готові гарантувати отримання невеликої суми.

Банки спеціалізуються на великих цільових кредитах, таких як придбання квартири, автомобіля, великогабаритної техніки, відкриття бізнесу та ін Крім того, звернення в банк нерідко закінчується відмовою, якщо у потенційного клієнта недостатньо високий кредитний рейтинг. Це одна з найбільш значущих факторів при прийнятті рішення по кредиту. Навпаки, в мікрофінансових компаніях є можливість отримати кредит без ретельних перевірок кредитної історії.

Також сервіси онлайн-кредитування припускають мікропозики на карту. Більш просторічна назва цієї послуги-Кредити до зарплати. Це невеликі позики на порівняно невелику суму і термін до 30 днів, які комфортно погасити після нарахування заробітної плати.

У яких МФО дадуть мікропозику без відмови?

З 2013 року в Україні з'явилося безліч МФО, і станом на 2022 рік зараз активних налічується близько 1000. При цьому частина компаній припинила своє існування за цей період, частина більш амбітних і досвідчених досягла високого рівня і завоювала довіру українців. Наприклад, такі МФО як CreditPlus, Credit7, SlonCredit, SelfieCredit і т.д. — одні з найбільш передових фінансових організацій такого типу в країні.

У цих компаніях клієнти можуть розраховувати на прозорі умови кредитування, лояльні процентні ставки і цілодобове обслуговування.

На що звертають увагу МФО, коли приймають рішення?

Всі компанії перевіряють кредитну історію. Автоматичний запит в УБКІ дозволяє відстежити дисципліну взяття і погашення заборгованостей Клієнта за весь період його фінансової відповідальності. Таким чином, банки і МФО можуть дізнатися і надійності позичальника і його можливості в розрізі виконання кредитних зобов'язань. Однак мікрофінансові організації надають гроші в борг з мінімальним акцентом на кредитну історію.

Такі організації звертають увагу на платоспроможність клієнта — суму дохід і його джерело, які він вказує при заповненні заявки. При цьому немає необхідності надавати документальне підтвердження про наявність зарплати.

Чи можна збільшити шанси на схвалення мікропозик?

При виборі суми і термінів на кредитному калькуляторі варто вибирати посильні параметри, співмірні з реальними можливостями потенційного клієнта. Також варто відстежувати свою кредитну навантаження-при наявності багатьох активних кредитів в різних організаціях шанс отримання нового кредиту на карту зводиться до мінімуму. Якщо клієнт вибирає оптимальну суму і не є боржником багатьох компаній, він може розраховувати на автоматичне схвалення.

Щоб отримати мікропозик на карту без труднощів, важливо уважно заповнювати дані заявки. Якщо ця інформація заповнена в невідповідному блоці або навмисне надані невірні дані, скорингова система автоматично відхилить запит. Якщо при перевірці буде відзначена спроба шахрайства, потенційний клієнт може назавжди потрапити в чорний список і цієї компанії, і багатьох інших.