Кличко подав на розлучення. Після 25 років шлюбу пара офіційно заявила про розставання

Коментарi:

Столиця України залишилася без першої леді. Після 25 років шлюбу і життя на дві країни пара офіційно заявила про розставання.

Сьогодні мер Києва Віталій Кличко заявив, що розлучається зі своєю дружиною Наталією.

"Це не секрет, що ми багато років живемо не тільки в різних містах, але і в різних країнах. Багато років – різні інтереси, різне життя. І ми вирішили вже оформити це офіційно", – повідомив він в інтерв'ю "Бабелю".

Кличко додав, що розлучення – "бажання обох сторін".

"У нас залишилися хороші стосунки, ми поважаємо один одного, діти вже дорослі, і життя триває", – сказав мер.

Раніше неодноразово столічни смі писали, що Віталій і Наталія Єгорова (дівоче прізвище дружини мера, яку вона залишила і після заміжжя) давно не разом. Жінка веде холостяцький спосіб життя в Німеччині і в столиці України з'являлася лише в день голосування або на значущих публічних заходах.

Дружина боксера-чемпіона і мера столиці Віталія Кличка живе фактично одна у величезному сімейному особняку престижного району Гамбургу. Троє дітей зараз здобувають вищу освіту в Англії. І приїжджають провідати маму тільки на канікулах.

Старший з братів Кличків навіть якось зізнався, що бачиться з дружиною вкрай рідко. Але при цьому вона фігурує в його декларації за 2020 рік.

Останнім часом Наталя активізувалася в соціальних мережах. До війни вона показувала свої безтурботні будні: багато сторіз про приготування їжі і фото з йоги і медитації.

Але після 24 лютого все більше пише про свою участь у всіляких благодійних заходах на підтримку України. Вона виступає як посол доброї волі, амбасадор. Або ж як співачка, щоб зібрати гроші на допомогу нашої країни. Дає багато інтерв'ю для німецьких телеканалів і бере участь у ток-шоу.

Нагадаємо, що Віталій і Наталя одружилися в квітні 1997 року і в цьому році вони відзначили срібне весілля — 25 років разом. У шлюбі у них народилося троє дітей: Єгор-Даніель (22 роки), Єлизавета-Вікторія (19 років), Максим (17 років).

Самому меру неодноразово приписували романи зі столичними красунями, такими як співачка і активістка руху FEMEN Анна Бостон і світською левицею Зоряною Вишинською.