Поранену вночі 13-річну дівчинку готують до операції в Миколаєві, – Ганна Замазєєва

Вночі окупанти вдарили ракетами з касетними боєприпасами по двох районах міста Миколаєва.

Також, були випущені снаряди з запальним ефектом, які після влучання викликають пожежу. Пошкоджені близько десяти приватних будинків та інші цивільні об’єкти, у тому числі склади та автобаза.

«Є постраждалі – на зараз вже відомо про поранення щонайменше трьох осіб, серед яких і підліток. Постраждала 13-річна дівчина з осколковими ранами стегна була доставлена до лікарні. Її стан, наразі, оцінюється як середньої тяжкості. Лікарі готуються до проведення операції» – повідомила голова Миколаївської обласної ради Ганна Замазєєва.

Під удари також потрапили населені пункти Баштанського і Миколаївського районів. Обстріли зафіксовані у Галицинівській, Первомайській, Шевченківській, Широківській та Березнегуватській громадах.

«На ранок 10 серпня в миколаївських лікарнях знаходяться 299 громадян, що постраждали від атак окупантів. Ще 55 постраждалих отримали допомогу амбулаторно. Усім найшвидшого одужання! Велика подяка і шана нашим високопрофесійним лікарям, які 24/7 самовіддано рятують життя та здоров’я громадян», – додала Ганна Замазєєва.