Вночі при обстрілі Миколаєва важко поранені дві людини

Коментарi:

Інформація про ворожі обстріли в Миколаївській області за минулу добу, за станом на ранок 6 серпня

Миколаїв

Вдень 5 серпня російські окупанти обстріляли житлові квартали Корабельного району Миколаєва. Відомо про 21 пораненого, серед них 13-річний підліток. Одна людина загинула. Пошкоджено 21 приватний будинок. У 17 з них є попадання уламків від боєприпасів в дах, вибиті вікна і понівечений фасад. Ще в 4 приватних будинках сталися пожежі в результаті обстрілу. У 5 багатоповерхівках вибиті вікна. Також пошкоджено будівлі двох приватних підприємств.

Вночі 6 серпня близько 3:30 ворог знову завдав ракетних ударів по Миколаєву. В результаті чого важко поранені дві людини. Також пошкоджено житлові будівлі. Детальна інформація про наслідки обстрілів уточнюється.

Миколаївський район

Вчора, 5 серпня, орієнтовно об 11.00 годині зафіксовані ворожі обстріли села Новомиколаївка Первомайської громади. В результаті сталося загоряння будинку і двох господарських споруд, численні загоряння сухостою на прибудинкових територіях і парковій зоні. Постраждалих немає.

Також вчора, 5 серпня, внаслідок обстрілів двічі загорілася пожежа хвойної підстилки на території Галицинівського лісового урочища.

Баштанський район

Вчора, 5 серпня, близько 22.30 обстріляли село Красна Долина Широківського району. Внаслідок чого пошкоджено житлові будинки та сільгоспбудівлі в домогосподарствах. Кілька влучень були по дорогах. Також вчора були обстріли біля села Широке.

Під ранок 6 серпня були обстріли поза селами Поляна, Степове, широке, Червона Долина. На даний момент також відбуваються з певною періодичністю обстріли в Широківській громаді. Постраждалих немає.

За останню добу інтенсивність обстрілів населених пунктів, що знаходяться на лінії розмежування, збільшилася. Так, вчора, 5 серпня, в результаті попадання боєприпасів і їх уламків на відкритій території громади сталося загоряння сухої трави, лісової смуги і пожнивних залишків. Інформація про постраждалих відсутня. Інформація про пошкодження уточнюється.

У Вознесенском і Першотравневому районах день і ніч пройшли відносно спокійно.

За інформацією районних військових адміністрацій та ГУ ДСНС України у Миколаївській області.