Під Миколаєвом після обстрілів палав сухостій, хвойний ліс и 9 гаражів

Протягом доби у Миколаївській області ліквідовано десять пожеж. Шість пожеж виникли через ворожі обстріли.

Так, через влучення снарядів та їхніх уламків у Галициновому Миколаївського району горіли дерева, кущі, суха трава на площі 50 квадратних метрів. У Балабанівському лісовому урочищі на площі 70 квадратних метрів зайнявся хвойний настил.

У селищі міського типу Первомайське загорілися 9 гаражів на площі 180 квадратних метрів. Пожежу ліквідували вогнеборці 16-ї частини.

На території Шевченківської громади Миколаївського району зайнялася суха трава та чагарники на площі 1 гектар, займання загасило чергове відділення цієї ж частини.

Також горів сухостій на вулиці Торговій у Миколаєві. У селі Зайчевське Миколаївського району загорівся дах та перекриття житлового будинку.

З інших причин виникло чотири пожежі.

Через необережне поводження з вогнем у Миколаєва на вулиці Кагатній горіло сміття, руберойд, залишки вторинної сировини на відкритій території на площі 300 квадратних метрів.

На вулиці Флотській у Миколаєва зайнялося сміття, розкидане на площі 100 квадратних метрів. На проспекті Корабелів через коротке замикання електропроводки спалахнув автомобіль Volkswagen Passat В5.

Учора, 4 серпня, піротехніки знешкодили чотири боєприпаси. Загалом, з початку російської агресії вилучено 3049 вибухонебезпечних предметів, повідомили в Головному управлінні ДСНС України в Миколаївські області.