У Миколаєві горіли п'ятиповерховий будинок та гаражі в автокооперативі

Коментарi:

Протягом доби на Миколаївщині ліквідовано десять пожеж. Три пожежі виникли в результаті потрапляння боєприпасів та уламків від них.

4 серпня о четвертій ранку внаслідок обстрілу Миколаєва сталося руйнування двоповерхової покинутої будівлі та пошкодження шести одноповерхових та п'ятиповерхового будинку.

А 3 серпня після обстрілу загорівся житловий будинок в селі Шевченкове Миколаївського району. Пожежу локалізовано та ліквідовано на площі 120 квадратних Житловий будинок від повного знищення врятовано.

Внаслідок потрапляння боєприпасів та уламків від них на відкритих територіях за межами сіла Куцуруб та Солончаки горіла суха трава. Загальна площа, яку пройшов вогонь, склала 4,5 гектари.

3 серпня піротехніки знешкодили чотири боєприпаси, загалом, з початку російської агресії вилучено 3045 вибухонебезпечних предметів.

Ще сім пожеж не пов'язані із бойовими діями. Учора зранку на території автогаражного кооперативу по вулиці Космонавтів загорілися два гаражі та сухостій. Причина встановлюється.

На складі в Інгульському районі Миколаєва загорілися вторинна сировина та руберойд. Пожежу ліквідовано на площі 300 квадратних метрів, спричинило пожежу самозаймання.

Житловий будинок горів на вулиці Оранжерейній у Миколаєві. Вогонь на площі 50 квадратних метрів загасили. Причина встановлюється.

Пізно увечері через необережне поводження з вогнем загорілася господарча будівля по вулиці Космонавтів.

В садовому товаристві “Дружба” Веснянської громади палав дачний будинок. Пожежу ліквідовано на площі 45 квадратних метрів. Будинок від повного знищення врятовано, причина пожежі встановлюється.

Цієї ночі Лисій Горі Первомайського району в господарській споруді сталась пожежа. Коли приїхали рятувальники, то з'ясувалося, що там перебуває 22-річна селянка. Вона отримала опіки, її відвезли до лікарні, а пожежу будівлі на площі 25 квадратних метрів ліквідовано. Попередня причина виникнення — підпал, – повідомили в Головному управлінні ДСНС України у Миколаївській області.