Біля херсонських мостів окупанти розставили перешкоди для наведення ракет

Коментарi:

Армія росії намагається приховати місцевість біля пошкодженого ударами ЗСУ Антонівського мосту під Херсоном за допомогою пірамідок-відбивачів. Про це пише в Twitter Міноборони Великої Британії із посиланням на свою розвідку.

Зазначається, що пірамідальні відбивачі майже точно встановлено як біля автомобільного Антонівського мосту, так і біля залізничного.

рф, ймовірно, використовує їх, щоб приховати міст від радіолокаційних пристроїв та обладнання для наведення ракет. На думку розвідників, це підкреслює, що рф відчуває загрозу через поставлену Заходом далекобійну і точну зброю.

Британці також зазначили, що українські ракетно-артилерійські підрозділи продовжують завдавати ударів по російських опорних пунктах, скупченнях військ, базах тилового забезпечення та складах боєприпасів.

Крім того, вони написали про перше з початку повномасштабної війни прибуття судна з українським зерном до Босфору. На думку британців, успіх цього рейсу призведе до більш частих транзитів в обох напрямках, проте усунення відставання в експорті зерна залишиться логістичною проблемою.