Сьогодні Миколаїв атаковано о четвертій та шостій ранку

Інформація щодо ворожих обстрілів у Миколаївській області за минулу добу, станом на восьму ранку 4 серпня. Вона надходить від районних військових адміністрацій.

Миколаїв
4 серпня близько четвертої та після шостої ранку у Миколаєві пролунали потужні вибухи. Під обстріли потрапили два райони.

За попередньою інформацією пошкоджено житлові будинки (у них вибиті вікна та пошкоджений дах). Також внаслідок потрапляння боєприпасів та їх уламків виникла пожежа. Одна з ракет влучила в проїжджу частину, інша – у тротуар. Попередньо без жертв та постраждалих.

Миколаївський район
3 серпня, з 8.30 до 9.10 під час обстрілу Очаковав було пошкоджено електропідстанцію, внаслідок чого частина міста залишилась без електропостачання. Наразі його відновлено. Постраждалих немає.

3 серпня орієнтовно о 18.00 обстріляно садіво-виноградне товариство в Лупаревому Галицинівської громади. Пошкоджено житлові та нежитлові будівлі, електромережу. Частині абонентів електропостачання відновлено, роботи тривають. Постраждалих немає.

А о 18.20 в селі Зоря Шевченківської громади поранено дві людини. Через потрапляння боєприпасів та їхніх уламків виникло загоряння житлового будинку в селі Шевченкове.

3 серпня сталося займання сухої трави в селах Куцуруб та Солончаки.

Баштанський район
4 серпня о першій ночі були обстріли села Явкине Баштанської громади. Попередньо без жертв. Суттєвих пошкоджень немає.

3 серпня, орієнтовно о 16.00 були обстріли за межами села Широке. Близько 23.00 були обстріли за межами села Червона Долина. Постраждалих немає.

На території та прилеглих населених пунктах Березнегуватської громади тривають обстріли. Під постійним вогнем залишаються села, що знаходяться на лінії розмежування. Так, протягом минулої доби обстрілів зазнала територія біля села Кавказ.

У Вознесенському та Первомайському районах день та ніч пройшли відносно спокійно.