Зранку ворог наніс масований удар по Миколаєву та Миколаївській області – є великі руйнування

Інформація щодо ворожих обстрілів у Миколаївській області на восьму ранку 3 серпня.

Миколаїв

Близько п’ятої ранку 3 серпня Миколаїв знову зазнав обстрілів. В одному із районів виникла пожежа, в іншому – зруйновано супермаркет та пошкоджено багатоповерхові будинки, аптеку, магазини, дорожнє полотно. Зараз там працюють рятувальні служби. Окрім цього, відомо про влучання на територію кінно-спортивної школи.

2 серпня о 21.00 одному з районів сталася пожежа. Уражено причал, пошкоджено промислове підприємство та житлові будинки. Ворог також обстріляв автогаражний кооператив реактивними системами залпового вогню «Смерч».

Миколаївський район
3 серпня о сьомій ранку внаслідок ворожих обстрілів в Галициновому поранено одну людину. Також зранку о 5.35 внаслідок потрапляння боєприпасів та їх уламків сталася пожежа сухої трави на території підприємства.

Вчора, 2 серпня, внаслідок обстрілів горіли поле і лісосмуга між селами Шевченкове і Миколаївське. Постраждалих немає.

2 серпня з 14.40 по 15.00 обстріляні околиць села Новомиколаївка Первомайської громади. Постраждалих та руйнувань немає.

2 серпня о 21:20 сталися обстріли Радсаду, переважно річна аквазона. Постраждалих немає.

Баштанський район
Тривають обстріли території та прилеглих населених пунктів Березнегуватської громади.

У Вознесенському та Первомайському районах день та ніч пройшли відносно спокійно, повідомили в органах місцевої влади.

Повітряне командування «Південь» підтвердило, що 2 серпня, близько 17. 30 в небі Миколаївщини було знищено чотири ворожі крилаті ракети типу Х (Х-101, Х-555).