Лікарні потрібна допомога: на швидке відновлення роботи розбитої ЛШМД не вистачає людей і грошей

Коментарi:

Спочатку передбачалося, що Миколаївська лікарня швидкої медичної допомоги відновить роботу до кінця наступного тижня. Але дефіцит робочих рук і техніки ставить такі терміни під сумнів.

Про це написав головлікар ЛШМД Олександр Дем'янов.

Сьогодні як ніколи відчули, що населення Миколаєва істотно скоротилося... Пам'ятаємо, скільки було помічників в інших лікарнях і бачимо обмежені ресурси сьогодні. Дуже хотілося б відновити роботу до кінця наступного тижня, але ні людей, ні техніки для цього не вистачає... просимо всіх небайдужих залишилися в місті і мають можливості приєднатися до спільної справи. Дуже потрібні руки, дуже потрібна техніка (самоскид), дуже потрібна підтримка. Не відмовимося від допомоги на придбання газобетону, клей-цементу та плитки для закладки вітражів на загальну суму 30 тис.грн. – 3 прорізи по 10 м2 кожен. Зв'язок через будь-який месенджер або телефон.

Нагадаємо, в ніч на 1 серпня ворожі снаряди прилетіли по травмпункту – будівля частково зруйнована. В інших корпусах вилетіли вікна.

"Цей травмпункт був відкритий в Миколаєві в кінці 2019 року. Його побудували з нуля. Фактично це була перша будівля лікувального закладу, побудована за останні 20 років в Миколаєві. І це був один з найсучасніших травмпунктів України", – зазначив Сенкевич.