По будинку Вадатурського стріляли по наведенню, – Михайло Подоляк

Коментарi:

Радник Офісу Президента Михайло Подоляк вважає, що загибель подружжя Вадатурських була організованим та продуманим убивством.

Про це він написав своєму телеграм-каналі.

Подоляк наголосив, що Вадатурський був одним із найбільших аграріїв України, знаковою фігурою в регіоні, на його підприємствах працювали тисячі людей.

«Точне влучення ракети не просто до будинку, а в конкретне крило – спальню – не залишає сумнівів у наведенні та коригуванні удару. Ще раз: Вадатурського зробили конкретною метою», – наголосив радник.

Російські варвари продовжують кампанію терору, намагаючись залякати, дестабілізувати та зламати українське суспільство. На думку кремлівських маніяків, кампанія з резонансних терактів високої інтенсивності (знущання над нашими полоненими та їхні каліцтва, зафіксовані на відео, ракетна атака на вінницький Будинок офіцерів, термобаричний внутрішній підрив барака з нашими хлопцями в Оленівці та точковий удар по відомій людині, яка має до торгівлі зерном) має змусити українців опуститись на коліна, відкрити ворота та здати державу. Кожен злочин змушує нас відчувати біль, але ми проживаємо його і стаємо лише загартованими.

Співчуття сім'ї та близьким Олексія Вадатурського. Він був Героєм України, відданим державі, фанатиком своєї справи та легендою українського бізнесу.