Вночі під час обстрілу Миколаєві загинула одна людина, а вчора на пожежі знайшли тіло 87-річної бабці

Минулої доби в Миколаївській області ліквідовано 22 пожежі. Три пожежі виникли внаслідок ворожих обстрілів.

Вночі 30 липня, після обстрілу міста Миколаєва, виникло займання в підсобному приміщенні на першому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку. Черговий караул 4-ї частини ліквідував горіння на площі 10 квадратних метрів. Внаслідок влучання ворожих боєприпасів по житлових будинках одна людина загинула і є поранені. На місці військового злочину рашистів працюють поліція, медики, аварійні бригади “Миколаївгазу” і “Миколаївобленерго”.

А вчора через потрапляння боєприпасів та їхніх уламків, виникло дві пожежі сухої трави, чагарників та пожнивних залишків в Куцурубській та Галицинівській громадах Миколаївського району загальною площею 4,5 гектари.

Вогнеборцями 22-й державної частини та загону місцевої пожежної охорони горіння ліквідовані в найкоротші терміни.

Із «небойових» причин виникло 19 пожеж. Чотири з них сталися на території приватних домоволодінь. Але одна з них мала фатальні наслідки.

У селі Піски Костянтинівської громади Миколаївського району під час розвідки рятувальники виявили тіло бабусі 1935 року народження.

Протягом доби на відкритих територіях області виникло 15 пожеж. Горіли суха трава, сміття, чагарники та пожнивні залишки на загальній площі майже 47 гектарів. Причинами виникнення займань в переважній більшості випадків слугували підпали та необережне поводження з вогнем, повідомили в Головному управлінні ДСНС України у Миколаївській області