Колишній тренер МФК «Миколаїв» перейшов на бік ворога та очолив у Херсоні створений окупантами клуб

Коментарi:

росіяни продовжують призначати своїх керівників на тимчасово окупованих територіях. Наразі справа дійшла до футболу.

У тимчасово окупованому Херсоні російська влада вирішила створити новий футбольний клуб на базі вже «Кристалу». Пропагандистські телеграм-канали повідомили, що нова команда отримала назву "Фрегат".

Головним тренером проросійської команди став Сергій Шевченко. 64-річний фахівець, який раніше очолював футбольний клуб «Миколаїв», напередодні цього призначення зустрівся з представником самопроголошеної Херсонської військово-цивільної адміністрації.

Цікаво, що це вже далеко не перша зрада Сергія Шевченка. Після анексії Криму фахівець очолив "Таврію", яка виступала в чемпіонаті окупованого Криму. Цей тренер із проросійською позицією з лютого по червень 2016-го працював асистентом головного наставника у російському Сахаліні.

Любителям миколаївського футболу уродженець Херсона добре відомий. У 1980-1984 роках він зіграв за «Суднобудівник»

Як тренер Сергій Шевченко розпочав роботу з МФК Миколаїв 26 червня 2021 року. 2 листопада того ж року – за згодою сторін співробітництво розірвали.

У тренерській кар'єрі Сергія Шевченка значаться "Меліоратор" (Каховка), "Кристал" (Херсон), "Нафтовик" (Охтирка), "ІгроСервіс" (Сімферополь), "Севастополь" та інші клуби, нагадали в прес-службі МФК "Миколаїв" .